Wie zijn wij

Over ons, In 2016 is DertigZes opgericht door handige vader Dirk en passievolle Hilde. Dit is echter uit eigen behoefte ontstaan, omdat zij voor hun eigen babykamer een ledikant en commode nodig hadden. Vervolgens is de naam DertigZes geboren: Dertigzes staat voor 30 juni, de datum waarop zoon Ingmar werd geboren.

De prachtige meubeltjes worden helemaal zelf bedacht en gemaakt!

Wat DertigZes zo populair maakt is dat de ontwerpen neutraal zijn en kunnen zowel in een jongens- of meisjeskamer worden gebruikt. Geen tierlantijntjes, heel basic. Je kunt er helemaal je eigen draai aan geven. 

Inmiddels draaide DertigZes na een eerdere overname al een aantal jaren op een lager pitje, totdat wij Karsten en Mylco zagen dat het merk beschikbaar was. De plannen om  houten meubelen te gaan ontwerpen, maken en monteren lag al langer in het verschiet. Zo gezegd, zo gedaan en we zijn enthousiast dat het ons gegund is om het mooie merk van DertigZes voort te zetten. We zijn altijd bezig met nieuwe ontwerpen van vragen die wij van jullie krijgen. Dus ben je opzoek naar iets, laat het ons weten en we denken graag met je mee. 

Momenteel worden de meubels niet meer zelf gemaakt, maar worden deze door een plaatselijke houtbewerker gemaakt. Dit betekent dat het eindresultaat erg strak en professioneel wordt uitgevoerd. Uiteraard checken wij altijd persoonlijk wanneer iets te deur uit gaat, want wij willen dat jij 100% tevreden bent met je meubeltjes. 

CNC

Al onze producten worden door een CNC machine op maat gemaakt en uitgefreesd. Dit zorgt voor een erg strak en professioneel resultaat. 

over ons DertigZes - CNC
DertigZes Wieg

Afwerking

Na het freeswerk bekijken wij het resultaat nogmaals zorgvuldig. Hierna werken wij de producten af. De afwerking staat symbool voor ons bedrijf. Alles moet tot in de puntjes goed zijn.

Inpakken en verzenden

Wanneer je meubel klaar is, pakken we deze in en verzenden we deze naar het door jou opgegeven adres. Heel veel plezier er mee! En laat ons vooral weten wat je er van vindt.

Op de hoogte blijven